Τι Πρέπει Να Προσέξετε Από Την Αρχή – Δώστε Σημασία Σε Παράγοντες

Σημασία Σε ΠαράγοντεςΜε την τριχόπτωση σε άνδρες, μαλλιά σε ναούς υποχωρεί η και το στέμμα μπορούν επίσης να αρχίσουμε να λεπτές. Τελικά ένα άλογο μοτίβο πέλματος γύρω από τα πλαϊνά του κεφαλιού.

Τα κύρια συμπτώματα της απώλειας μαλλιών στους άνδρες:

  1. Υποχωρούσαν γραμμή
  2. Μέτρια έως μεγάλη απώλεια τριχών, ιδιαίτερα για το στέμμα της κεφαλής
  3. Περίπου ενενήντα πέντε τοις εκατό της τριχόπτωσης στις γυναίκες οφείλεται σε Ανδρογόνα
  4. Αλωπεκία επίσης γνωστό ως αρσενικό πρότυπο baldness.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι η κατάσταση αυτή περιλαμβάνει τρεις παράγοντες:

  • Ηλικία
  • Κληρονομικότητα
  • Το αρσενικό ορμόνη τεστοστερόνη

Όπως τριχόπτωση σε άνδρες προχωρά το πιστολάκι γίνεται λεπτούς, δεν μεγαλώνουν τόσο καιρό και ο φαλακρός επιτόπου στο crown διευρύνει.

Τέλος, η αραίωση της κόμης και υποχωρεί σημεία μπορεί να εκπληρώσει το σχηματισμό horseshoe μοτίβο με μαλλιά γύρω από τα πλαϊνά του κεφαλιού.

Απώλεια μαλλιών σε άνδρες μπορούν να ξεκινήσουν το συντομότερο 20 μολονότι η πλειοψηφία των ανδρών, τριχόπτωση είναι πιο αισθητή από την ηλικία των 35 έως 40.

Ο κύριος ένοχος για την Τριχόπτωση σε άνδρες – DHT

Dit (Dihydrotestosterone) αναγνωρίζεται ως κύριος ένοχος. DHT είναι ένας συνδυασμός τεστοστερόνης και ανδρογόνα δέκτες αναμειγνύονται με περιττό σμήγμα και τα σωματίδια σκόνης. Ορισμένες τρίχες ωοθυλάκια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε DHT και τείνουν να συρρικνώνεται όταν εκτίθενται σε αυτό. Τέλος, τα μαλλιά του ωοθυλακίου μπορεί να κλείσει τελείως και οι τρίχες πέφτουν.

Μια άλλη προϋπόθεση ονομάζεται Αλωπεκία Areata, στην οποία πιστολάκι βγαίνει από τις ρίζες τους σε ένα ή περισσότερα σημεία. Είναι πολύ λιγότερο κοινό από ανδρογόνα αλωπεκίαση.

Άλλες αιτίες της απώλειας μαλλιών στους άνδρες μπορεί να περιλαμβάνουν το κεφάλι λοιμώξεων, διατροφικές ελλείψεις, συστημική ασθένεια και σοβαρή καταπόνηση.