Καλλυντικές Λύσεις Για Την Τριχόπτωση

Πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν από την απώλεια μαλλιών προτιμούν να μην χρησιμοποιούν τα ισχυρά φάρμακα και τα φάρμακα που αποτελούν σήμερα τις καλύτερες διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές.

Μπορεί να έχουν δοκιμάσει μια σειρά θεραπειών, αλλά διαπίστωσαν ότι δεν δούλευαν ή ίσως είχαν δυσάρεστες παρενέργειες. Ποιες επιλογές παραμένουν για τέτοιους ανθρώπους, ειδικά αν δεν επιθυμούν να εξετάσουν τη χειρουργική επέμβαση;

Υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες λύσεις, αλλά η τελική απόφαση θα επηρεαστεί έντονα από το βαθμό αραίωσης που πρέπει να καλυφθεί.

lyseis-gia-trixoptosiΜερικές Επιλογές

1. Δημιουργικό στυλ – αυτή είναι ίσως η ευκολότερη επιλογή, αλλά η επιτυχία της εξαρτάται από το πόσο μακριά έχει προχωρήσει η απώλεια μαλλιών σας. Το ελαφρύ φαλάκρα μπορεί εύκολα να καμουφλαριστεί με προσεκτική περιποίηση, αλλά οι προσπάθειες για την κάλυψη μεγάλων φαλακρών μπαλωμάτων μπορεί να καταλήξουν να φαίνονται γελοίες. Μια επιλογή για τους άνδρες με εκτεταμένη αραίωση είναι να ξυρίσετε το κεφάλι εντελώς, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους.

2. Καλλυντικά για τα μαλλιά – αυτό μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε από τα προϊόντα πάχυνσης / ογκώσεως των μαλλιών στις βαφές και τις ίνες που συνδυάζονται με τα υπάρχοντα μαλλιά. Για άλλη μια φορά, αυτές οι λύσεις λειτουργούν πραγματικά μόνο εάν η περιοχή του τριχωτού της κεφαλής που πρέπει να καλυφθεί είναι ελάχιστη.

3. Επικάλυψη κεφαλής – θεωρείται από πολλούς ως έσχατη λύση, οι περούκες και τα κομμωτήρια προσφέρουν μια ακόμα επιλογή. Μόλις ένα αντικείμενο χλευασμού, τα κομμάτια έχουν βελτιωθεί πέρα ​​από την αναγνώρισή τους τα τελευταία χρόνια, αν και η τιμή που είστε έτοιμοι να πληρώσετε θα καθορίσει τον ρεαλισμό του τελικού αποτελέσματος. Οι περούκες έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη και μπορούν να γίνουν από πραγματικές ή συνθετικές τρίχες, αλλά προειδοποιούν ότι οι καλύτερες είναι πολύ ακριβές.

Λοιπόν, αν έχετε αρχίσει να χάνετε τα μαλλιά σας μην απογοητεύεστε. Υπάρχουν λύσεις για όλες τις περιπτώσεις. Διαλέξτε την καλύτερη για σας.