Μερικές Πολύ Απλές Λύσεις Για Να Μην Σας Ταλαιπωρεί Η Τριχόπτωση

Οι θεραπείες απώλειας τρίχας που περιγράφονται εδώ δεν μπορούν να παράσχουν οριστικές θεραπείες για όλες τις συνθήκες τριχόπτωσης, αλλά αντιπροσωπεύουν καθεστώτα που πολλοί πάσχοντες έχουν βρει χρήσιμο. Με άλλα λόγια, αποτελούν παραδείγματα πιθανών λύσεων που επέλεξαν πολλοί ασθενείς αφού εξέτασαν ειλικρινά τις αιτίες της απώλειας τρίχας μαζί με τις προσδοκίες τους.

Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί σε τέσσερις βασικές προσεγγίσεις:

  • Μια προσέγγιση βασισμένη στα συμπληρώματα για όσους δεν με πειράζουν να παίρνουν ισχυρά προϊόντα.
  • Μια προσέγγιση εμπορικού προϊόντος για όσους προτιμούν μια λύση χωρίς συμπληρώματα, αλλά που επιθυμούν ακόμα μια θεραπεία που να έχει ιστορικό.
  • Μια προσέγγιση φυσικής θεραπείας για όσους προτιμούν να ακολουθήσουν τη φυσική οδό.
  • Μια διατροφική προσέγγιση για όσους επιθυμούν να υιοθετήσουν μια πιο ολιστική προοπτική.

Παραμένει γεγονός ότι μόνο δύο θεραπείες απώλειας τρίχας έχουν εγκριθεί από το FDA και οι δύο μπορούν να ταξινομηθούν ως ισχυρά φάρμακα που βασίζονται σε φάρμακα. Propecia (finasteride) είναι η θεραπεία της επιλογής για πολλούς άνδρες με καλό λόγο – τείνει να δουλέψει! Είναι ένα ισχυρό φάρμακο που εμποδίζει το σχηματισμό DHT στο σύστημα, τελικά σε ένα επίπεδο που είναι αρκετά χαμηλό για να ενθαρρύνει έναν φυσιολογικό κύκλο ανάπτυξης.

Οι Θεραπείες Απώλειας Τρίχας Είναι Μια Μεγάλη Απάτη;

Το Rogaine (μινοξιδίλη) δρα διαφορετικά στο ότι διεγείρει την ανάπτυξη των τριχών τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, παρακάμπτοντας τα επικρατούσα συμπτώματα τριχόπτωσης. Αυτά τα φάρμακα μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μόνοι τους είτε σε συνδυασμό. Οι γυναίκες πρέπει να αναζητήσουν επαγγελματική ιατρική συμβουλή πριν χρησιμοποιήσουν το Propecia.

Ο κόσμος των εμπορικών προϊόντων τριχόπτωσης είναι πολύ λιγότερο ξεκάθαρο κομμάτι και είναι εδώ που πολλοί απατεώνες σπρώχνουν το εμπόριό τους για να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πελάτες. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω εδώ είναι η έρευνα, η έρευνα και περισσότερη έρευνα! Πολλά χρήσιμα προϊόντα είναι διαθέσιμα στην αγορά αλλά δεν έχουν εγκριθεί από την FDA.

Πιθανώς τα καλύτερα, και σίγουρα τα πιο δημοφιλή, εμπορικά διαθέσιμα προϊόντα είναι εκείνα που περιέχουν φυσικά συστατικά που έχουν αποδειχθεί σε δοκιμές πεδίου για να μειώσουν την απώλεια μαλλιών και να ενθαρρύνουν την αναγέννηση. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα προϊόντα, επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο που αναφέρεται στο τέλος αυτού του άρθρου.

Όλο και περισσότερο, οι άνθρωποι στρέφονται προς φυσικές θεραπείες απώλειας μαλλιών καθώς επιδιώκουν να καταπολεμήσουν την αραίωση των μαλλιών. Αυτό έχει μια προφανή έκκληση για πολλούς πάσχοντες και υπάρχουν όλο και περισσότερα στοιχεία για να υποστηριχθεί η άποψη ότι μερικές φυσικές θεραπείες μπορεί να είναι αποτελεσματικές στη μείωση της τριχόπτωσης.

Τα πιο δημοφιλή συστατικά των φυσικών θεραπειών απώλειας τρίχας περιλαμβάνουν ginko biloba, πράσινο τσάι, shou wu, pygeum, saw palmetto και τσίμπημα τσουκνίδα. Κάθε ένα από αυτά περιγράφεται λεπτομερέστερα σε ένα συμπληρωματικό άρθρο με τίτλο “Φυτικά μέσα που προσφέρουν ελπίδα”.

Γίνεται όλο και πιο προφανές ότι η κακή διατροφή και ο σύγχρονος τρόπος ζωής μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία και η απώλεια μαλλιών δεν αποτελεί εξαίρεση. Στο πιο βασικό επίπεδο, η βελτιωμένη διατροφή μπορεί να ελαχιστοποιήσει την αποβολή και να υποστηρίξει άλλες θεραπείες που ενθαρρύνουν την αναγέννηση.