Μέθοδοι Μεταμόσχευσης Μαλλιών Που Πρέπει Να Αποφύγετε

Η μεταμόσχευση μαλλιών ως μέσο θεραπείας της τριχόπτωσης έχει παραμείνει εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς, ορισμένες κλινικές σήμερα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μεθόδους που είναι ξεπερασμένες και μπορεί να προκαλέσουν πόνο, ουλές και λιγότερα από εμφανή αποτελέσματα. Αυτό το άρθρο υπογραμμίζει μερικές από τις μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών που πρέπει να αποφύγετε όπως την πανούκλα.

Μέθοδοι Μεταμόσχευσης Μαλλιών Πλούσια μοσχεύματα

Αυτή είναι η αρχική μέθοδος που αφήνει τους ασθενείς με τριχωτό της κεφαλής που μοιάζει με εκείνη μιας πλαστικής κούκλας. Περιλαμβάνει τη λήψη ενός αριθμού μικρών μοσχευμάτων με μια συσκευή διάτρησης οπών και τη μεταμόσχευση στην πληγείσα περιοχή. Το αποτέλεσμα είναι ένα πλούσιο βλέμμα που δεν φαίνεται φυσικό και γίνεται πιο γελοίο καθώς ο χρόνος φθάνει.

Τα γραμμικά μοσχεύματα

Αυτό περιλαμβάνει τη μετακίνηση μιας μικρής ταινίας από τρίχες δότη από την πλευρά ή το πίσω μέρος της κεφαλής και μετά τη μεταμόσχευση ολόκληρης της ταινίας σε μια τάφρο που κόβεται χειρουργικά στην περιοχή λήψης του τριχωτού της κεφαλής. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια γραμμή μαλλιών που φαίνεται αφύσικη.

Τεχνική για τα μαλλιά

Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την μετακίνηση ενός πτερυγίου δέρματος με τους ιστούς, τα μαλλιά και τους θύλακες από το πλάι ή το πίσω μέρος του κεφαλιού προς την εμπρόσθια γραμμή των μαλλιών, κόβοντας το σε τρεις πλευρές και συρραφώντας το στην φαλακρή περιοχή.Αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα συμπεριλαμβανομένων των υπερβολικών ουλών, της λοίμωξης, της παραμόρφωσης στην περιοχή των ματιών και της ανάπτυξης των μαλλιών προς τη λάθος κατεύθυνση.

Μείωση του τριχωτού της κεφαλής

Σε αυτή τη διαδικασία η φαλακρή περιοχή στο στέμμα κόβεται και οι άκρες που περιβάλλουν την πληγή τραβιούνται μαζί και ραμμένες στη μέση. Αυτή η τεχνική προκαλεί πολλά προβλήματα, όπως δυνητικά τρομακτικό ουλές, επιταχυνόμενη απώλεια μαλλιών και λοίμωξη.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις θεραπείες απώλειας τρίχας που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.