Τα 3 Βασικά Προβλήματα Που Αφορούν Το Τριχωτό Της Κεφαλής

Τα περισσότερα άρθρα και έρευνες της σύγχρονης θεραπείας τριχόπτωσης τείνουν να σχετίζονται σχεδόν αποκλειστικά με τους άνδρες. 

  • Τι γίνεται με τη θεραπεία της τριχόπτωσης των γυναικών; 
  • Ποια είναι η καλύτερη θεραπεία για την τριχόπτωση για το γυναικείο φύλο; 
  • Αυτές οι ίδιες θεραπείες προσφέρουν λύσεις σε γυναίκες που πάσχουν από τριχόπτωση ή υπάρχει μια εντελώς διαφορετική κατηγορία φαρμάκων;
Προβλήματα Που Αφορούν Το Τριχωτό Της Κεφαλής

Εξαρτάται από τους λόγους της τριχόπτωσης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αιτίες των προβλημάτων ανάπτυξης των μαλλιών των γυναικών είναι ίδιες με εκείνες που επηρεάζουν τους άνδρες. 

Ως εκ τούτου, η θεραπεία της τριχόπτωσης των γυναικών στην αγορά είναι παρόμοια.

Οι πιο συχνές αιτίες για προβλήματα ανάπτυξης των μαλλιών των γυναικών είναι το telogen effluvium, η γυναικεία φαλάκρα και η αλωπεκία. Καθένα έχει τις δικές του προτεινόμενες θεραπείες για την τριχόπτωση των γυναικών.

  • Telogen effluvium – Μία από τις πιο κοινές αιτίες προβλημάτων ανάπτυξης των γυναικείων μαλλιών. Συνήθως περιλαμβάνει αραίωση των μαλλιών λόγω ενός τραυματικού συμβάντος όπως η εγκυμοσύνη. Η καλύτερη θεραπεία για την τριχόπτωση των γυναικών για το Telogen effluvium είναι η ώρα. Με την πάροδο του χρόνου η επίδραση του τραυματικού συμβάντος εξαφανίζεται και τα μαλλιά αρχίζουν να ξαναφυτρώνουν.
  • Γυναικεία φαλάκρα – Η πιο συνηθισμένη αιτία για προβλήματα ανάπτυξης των μαλλιών των γυναικών. Είναι παρόμοιο με την ανδρική φαλάκρα. Το πρόβλημα είναι μια αντίδραση στις ανδρικές ορμόνες στο σώμα. Η καλύτερη θεραπεία για την τριχόπτωση των γυναικών σε αυτή την περίπτωση είναι η Rogaine. Η Rogaine είναι η μόνη εγκεκριμένη από την FDA θεραπεία για την τριχόπτωση των γυναικών. Ωστόσο, δεν θα λειτουργήσει σε όλες τις περιπτώσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, σταματά την απώλεια μαλλιών και κάνει την γυναικεία ανάπτυξη των μαλλιών να αποκατασταθεί.
  • Alopecia areata – Χαρακτηρίζεται από φαλακρές περιοχές πάνω από το κεφάλι και άλλα μέρη του σώματος. Αυτό το φαινόμενο δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Η θεραπεία της τριχόπτωσης των γυναικών για αυτά τα φαινόμενα μπορεί να είναι Rogaine, gel aloe vera ή χρόνος.

Δεν συνιστούμε τη χρήση του Propecia ως θεραπείας για το γυναικείο τρίχωμα. Το Propecia είναι η καλύτερη θεραπεία για την τριχόπτωση για άντρες με ανδρική φαλάκρα.

Αυτή η σύντομη ανασκόπηση της θεραπείας για την τριχόπτωση των γυναικών καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι καλύτερες θεραπείες τριχόπτωσης για 3 από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ανάπτυξης των μαλλιών των γυναικών.