Πώς Ο Ψευδάργυρος Μπορεί Να Ξεπεράσει Τα Φθηνά Σαμπουάν

Για αιώνες ο ψευδάργυρος εξακολουθεί να είναι γνωστός για τις μοναδικές θεραπευτικές του ιδιότητες. Τον 13ο αιώνα ο Μάρκο Πόλο παρατήρησε πως οι Πέρσες χρησιμοποίησαν τατιά (δηλαδή οξείδιο του ψευδαργύρου, ή ενδεχομένως θειικό ψευδάργυρο) για να επουλωθούν τα τραύματα και τα επώδυνα μάτια.

Ψευδάργυρος Μαλλιά

Οι φαρμακοποιοί του δέκατου όγδοου αιώνα στο Colonial Williamsburg, η Βιρτζίνια διέθεταν δερματικές θεραπείες που παράγονται από καλαμίνη, μια μορφή μεταλλικού ψευδαργύρου. Σήμερα τα περισσότερα γραφεία φαρμάκων περιέχουν ακόμα κρέμες και μαλακτικά που περιέχουν ψευδάργυρο.

Η Alta Care Laboratoires ξεκίνησε ένα σαμπουάν με βάση τον ψευδάργυρο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σώμα όσο και στα μαλλιά σας. Το Kito Z κατασκευάζεται στη Γαλλία και είναι διαθέσιμο σε όλα τα φαρμακεία.

Πρέπει να πω ότι αισθάνομαι ότι ορισμένες τρίχες των λαών μπορεί να είναι πιο αδύναμη σε θραύση ή απώλεια εκτός από το δέρμα τους μπορεί να είναι περισσότερο σχεδιάζει να πάει μακριά μέσα από τη χρήση με ας μιλήσουμε για τα ελεύθερα θειικών σαμπουάν και τα προϊόντα για τα μαλλιά.

Είναι μια κατεύθυνση που ένας μεγάλος αριθμός επαγγελματικών σαμπουάν και κλιματιστικών και εμπορευμάτων κλίνει προς τα εμπρός. Είναι λιγότερο επιζήμια για τα μαλλιά που έχουν υποστεί επεξεργασία με χρώμα και ψάχνουν σαν να είναι λιγότερο επεμβατικές σε σύγκριση με σαμπουάν με βάση τα θειικά άλατα που μπορεί να αγοραστούν αυτή τη στιγμή.

Ναι, οι τύποι χωρίς θειικά άλατα θα είναι ακόμα τακτοποιημένοι και όχι, δεν μπορεί να είναι πιο επικίνδυνοι. Στην πραγματικότητα, αντίθετα, είναι λίγο πιο ήπια μέσα στο δέρμα σας και οι πιο κρίσιμες αποφάσεις για τη δημιουργία είναι το brand που χρησιμοποιεί; Όλοι θα χρειαστούν μια ατμόσφαιρα για αυτό το θέμα.

Η πρότασή μου θα ήταν να δοκιμάσω πολλές μάρκες για δύο κύριες εβδομάδες στο παρελθόν. Όσο καιρό, όταν πηγαίνετε μέσα από τη μέθοδο, τα μαλλιά πιθανότατα θα αισθάνονται διαφορετικά από το να χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά με βάση τα σαμπουάν. Καταλάβετε ότι χωρίς να ανησυχείτε για τα θειικά άλατα, τα μαλλιά θα ενυδατωθούν και θα κάνουν πολλά από τα έλαια της.

Προσέξτε Πριν Αγοράσετε Οποιοδήποτε Σαμπουάν Εκεί Έξω

Δεν νομίζω ότι θα έχετε τη δυνατότητα να πάτε στραβά με τα σαμπουάν χωρίς Pureology sulfate free. Η Pureology πρωτοστάτησε στα απαλλαγμένα από θειικά άλατα και σε αλάτι χωρίς σαμπουάν με τον τρόπο που ισχυρίζονται ότι έκαναν επανάσταση.

Η πυριθειόνη ψευδαργύρου που βρίσκεται στο σαμπουάν Kito Z είναι συχνά μια χημική ένωση που χρησιμοποιείται ως αντιμυκητιασικός και αντιβακτηριακός παράγοντας. Η πυριθειόνη ψευδαργύρου σημειώνεται καλύτερα για τη χρήση της κατά την επεξεργασία της πιτυρίδας και της σμηγματορροϊκής δερματίτιδας. Έχει επίσης αντιβακτηριακές ιδιότητες και είναι αποτελεσματικό έναντι πολλών παθογόνων μέσω της τάξης των στρεπτόκοκκων και σταφυλόκοκκων.

Οι άλλες ιατρικές εφαρμογές περιλαμβάνουν θεραπείες ψωρίασης, έκζεμα, δακρύρροια, μύκητες, πόδι αθλητών, άτυπη δερματίτιδα δερματίτιδας, τριχόπτωση και λεύκη. Λόγω των αντιμυκητιασικών ιδιοτήτων του, είναι συνήθως παρούσα σε σαμπουάν πιτυρίδας. Τα προϊόντα που περιέχουν ψευδάργυρο πυριθειόνης είναι διαθέσιμα σήμερα. είναι το κύριο συστατικό σε πολλές άλλες υπερ-αντι-κρέμες, λοσιόν, σαπούνια και σαμπουάν.

Εν τω μεταξύ, ένα διαδίκτυο για να δημιουργήσετε το φυσικό χρώμα μαλλιών σας πίσω, θα πρέπει να αντισταθμίσει την ανεπάρκεια Catalase στο σώμα σας. Ως εκ τούτου, πρέπει να αναζητήσετε κατά προτίμηση χάπια ή βιταμίνες που περιέχουν αυτό το ένζυμο, ως εναλλακτική λύση για τον εντοπισμό ενός χρώματος για τα γκρίζα μαλλιά, καθώς ο πρώτος δεν είναι πιθανό να γυρίσει για την τεχνική του γκριζάρισμα.

Επιπλέον, όταν δεν χρησιμοποιείτε το χρώμα των μαλλιών των ανδρών και μάλλον καταναλώνετε αυτά τα χάπια, είναι επίσης δυνατό να επιτύχετε τους στόχους σας, καθιστώντας τα μαλλιά σας πιο γεμάτα, ειδικά εάν τα χάπια περιέχουν άλλα συστατικά ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένου του Extract Root Nettle και της Αλογοουράς.

Το Μόνο Άλλο Σημαντικό Πρόβλημα Είναι Το Είδος Των Μαλλιών Σας

Τα ξηρά, λιπαρά, συν τα μαλλιά με χημική διαχείριση έχουν ποικίλες απαιτήσεις και μέσα σε αυτές τις ομάδες θα βρείτε επί του παρόντος υπο-κατηγορίες, για παράδειγμα, πόσο τυπικά σαμπουάν ωραία μαλλιά. Χωρίς να αποκτήσετε ένα επίπεδο στη χημεία, θα πρέπει να εξαρτάται από την ετικέτα με τα δεδομένα. Και αυτό είναι γενικά συνήθως υπάρχει για τη θεραπεία μαλλιών. Σχεδόν οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να είναι το βασίλειο των αποκαταστατικών μαλλιών που χρησιμοποιείτε και θα το καλύψουμε σε μια ακόμη θέση.