Εστιάστε Στην Πραγματική Ρίζα Του Κακού

Οι περισσότερες από τις σύγχρονες θεραπείες και έρευνες τριχόπτωσης τείνουν να σχετίζονται σχεδόν αποκλειστικά με τους άνδρες. Τι γίνεται με τη θεραπεία της γυναικείας τριχόπτωσης; Ποια είναι η καλύτερη θεραπεία για την τριχόπτωση για το γυναικείο φύλο;

Οι θεραπείες αυτές παρέχουν λύσεις σε γυναίκες που υποφέρουν από τριχόπτωση ή υπάρχει μια εντελώς διαφορετική κατηγορία διαθέσιμων θεραπειών;

Telogen effluvium

Εξαρτάται από τους λόγους για την απώλεια μαλλιών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αιτίες των προβλημάτων ανάπτυξης γυναικών τρίχας είναι οι ίδιες με εκείνες που επηρεάζουν τα αρσενικά. Ως εκ τούτου, η θεραπεία της γυναικείας τριχόπτωσης στην αγορά είναι αρκετά παρόμοια.

Τα πιο συνηθισμένα αίτια της γυναικείας ανάπτυξης τρίχας είναι το telogen effluvium, η θηλυκή φαλάκρα και η αλωπεκία. Ο καθένας έχει τις δικές του συνιστώμενες θεραπείες απώλειας μαλλιών για τις γυναίκες.

Telogen effluvium – Μια από τις πιο κοινές αιτίες γυναικείων προβλημάτων ανάπτυξης τρίχας. Συνήθως περιλαμβάνει λέπτυνση μαλλιών λόγω τραυματικού γεγονότος όπως η εγκυμοσύνη. Η καλύτερη θεραπεία για τη γυναικεία τριχόπτωση για το Telogen effluvium είναι ο χρόνος. Με το πέρασμα του χρόνου, η επίδραση του τραυματικού γεγονότος εξαφανίζεται και τα μαλλιά αρχίζουν να ξαναγεννιούνται.

Female pattern baldness – Η συνηθέστερη αιτία για γυναικεία προβλήματα τριχοφυΐας. Είναι παρόμοιο με το αρσενικό μοτίβο φαλάκρα. Το πρόβλημα είναι μια αντίδραση στις αρσενικές ορμόνες στο σώμα. Η θεραπεία της απώλειας μαλλιών των καλύτερων γυναικών στην περίπτωση αυτή είναι Rogaine. Το Rogaine είναι η μόνη θεραπεία απώλειας τρίχας που έχει εγκριθεί από την FDA. Ωστόσο, δεν θα λειτουργήσει σε όλες τις περιπτώσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, σταματά την απώλεια μαλλιών και αποκαθιστά την ανάπτυξη των γυναικών.

Δεν συνιστούμε τη χρήση του Propecia ως θεραπεία για τη θεραπεία της τριχόπτωσης των γυναικών. Το Propecia είναι η καλύτερη θεραπεία για την τριχόπτωση για άντρες με αρσενικό μοτίβο φαλάκρα.

Alopecia areata – Χαρακτηρίζεται από φαλακρές περιοχές πάνω από το κεφάλι και άλλα μέρη του σώματος, Αυτό το φαινόμενο δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Η γυναικεία θεραπεία τριχόπτωσης για αυτό το φαινόμενο μπορεί να είναι Rogaine, ζελέ αλόης βέρα ή χρόνος.

Αυτή η σύντομη ανασκόπηση της θεραπείας απώλειας τρίχας των γυναικών ολοκληρώνει τις καλύτερες θεραπείες απώλειας τρίχας για 3 από τα πιο κοινά προβλήματα γυναικείας ανάπτυξης τρίχας.