Μετάβαση Στην Ρίζα Του Προβλήματος

Ίσως μετά από να δει ο μπαμπάς και ο παλαιότερος αδερφός σας να ενταχθούν στην κοινότητα των μαλλιών λιγότερο συνειδητοποιήσατε ότι ήταν μόνο θέμα χρόνου. Πώς το χειρίζεστε;

Ποτέ Δεν Μπορείς Να Προετοιμαστείς Γι ‘αυτό

Σήμερα η αγορά πλημμυρίζεται από προϊόντα που υπόσχονται να ξανακάνουν τα μαλλιά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν δουλεύουν όλοι. Τα προϊόντα τριχόπτωσης όπως τα σαμπουάν καθαρίζουν το σμήγμα που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες. 

Το σμήγμα συσσωρεύεται πάνω στο τριχωτό της κεφαλής και σκληραίνει, κλείνοντας τα θυλάκια της τρίχας εκεί εμποδίζοντας την ανάπτυξη. Όλα αυτά είναι καλά, αλλά δεν φτάνουν στη ρίζα του προβλήματος. 

Το πρόβλημα και η λύση του

Τα μαλλιά σταματούν να αναπτύσσονται επειδή ο θύλακας των τριχών υποσιτίζεται, δεν είναι βρώμικος. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο κύριος ένοχος είναι η DHT. Αυτό δεν σημαίνει καταστροφική αραίωση μαλλιών. Είναι η διυδροτεστοστερόνη, η οποία ουσιαστικά διακόπτει την κανονική λειτουργία της υγιούς ανάπτυξης τριχών.

Μερικές Γνωστές Επιλογές

Προϊόντα όπως η Rogaine, η Procerin και η Avacor έχουν δείξει αποτελέσματα με άτομα των οποίων τα μαλλιά βρίσκονται ακόμα σε φάση ανάπτυξης ή αυτά που κλινικά αναφέρονται ως στάδιο αναιμίας. Το τελογενές στάδιο είναι η φάση ηρεμίας ή αδρανοποίησης. Είναι εκεί που αρχίζετε να χάνετε τα μαλλιά σας. Όσο περισσότερο είστε σε αυτό το στάδιο τόσο χαμηλότερες είναι οι πιθανότητες να πάρει τα μαλλιά σας για να αυξηθεί.

Οι περισσότερες θεραπείες ανάπτυξης μαλλιών θα δηλώνουν ότι τα καλύτερα αποτελέσματα προέρχονται από το αρχικό στάδιο της τριχόπτωσης. Έτσι, αν βρίσκεστε στο στάδιο του πετάλου, οι πιθανότητές σας είναι ότι το προϊόν θα λειτουργήσει.

Υπάρχει ένα προϊόν που λειτουργεί ακόμα και αν έχετε φαλάκρα για πάνω από 20 χρόνια. Ονομάζεται RK19 (TM). Είναι ένα μείγμα βιταμινών υψηλής δραστικότητας σε συνδυασμό με αντιφλεγμονώδη. 

Το RK19 (TM) προστατεύει τη ρίζα της τρίχας από το DHT του οργανισμού σας και εμποδίζει τη φλεγμονή του DHT να συμβεί στη ρίζα της τρίχας. Η φλεγμονή στη ρίζα είναι αυτό που κόβει τα θρεπτικά συστατικά του θύλακα. Χωρίς τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά, το θυλάκιο δεν μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Μόλις οι θύλακες σας αρχίσουν να παίρνουν τα σωστά θρεπτικά συστατικά θα αρχίσουν να αναπτύσσονται και πάλι.