3 Σχετικά Γνωστά Προϊόντα Που Μπορούν Να Βοηθήσουν Δραστικά

Είναι δίκαιο να πείτε όταν ξεκινήσατε να χάνετε τα μαλλιά σας ρωτήσατε “γιατί με”. Ίσως μετά από να δει ο μπαμπάς και ο παλαιότερος αδερφός σας να ενώσουν τα μαλλιά με λιγότερη κοινότητα, κατάλαβα ότι ήταν μόνο θέμα χρόνου. Αρχίζετε να ρίχνετε περισσότερα από το σκυλί σας. Πώς το χειρίζεστε;

Ποτέ δεν μπορείς να το προετοιμάσεις… μέχρι τώρα.

Σήμερα η αγορά είναι πλημμυρισμένη με προϊόντα που υπόσχονται να αναζωογονήσουν τα μαλλιά. Αλλά η αλήθεια του θέματος είναι ότι δεν δουλεύουν όλοι. Προϊόντα τριχόπτωσης όπως σαμπουάν καθαρίζουν το σμήγμα που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες. Το σμήγμα συσσωρεύεται πάνω στο τριχωτό της κεφαλής και σκληραίνει, φράσσοντας τα θυλάκια της τρίχας εκεί εμποδίζοντας την ανάπτυξη. Όλα αυτά είναι καλά και καλά, αλλά δεν φτάνουν στη ρίζα του προβλήματος. Τα μαλλιά σταματούν να αναπτύσσονται επειδή ο θύλακας των τριχών υποσιτίζεται, δεν είναι βρώμικος. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο κύριος ένοχος είναι η DHT. Αυτό δεν σημαίνει καταστροφική αραίωση μαλλιών. Είναι η διυδροτεστοστερόνη, η οποία ουσιαστικά διακόπτει την κανονική λειτουργία της υγιούς ανάπτυξης τριχών χωρίς διάφορες βιταμίνες επιπλέον.

Προϊόντα όπως τα Rogaine, Procerin και Avacor έχουν δείξει αποτελέσματα με άτομα των οποίων τα μαλλιά βρίσκονται ακόμα σε φάση ανάπτυξης ή αυτά που κλινικά αναφέρονται ως στάδιο αναιμίας. Το τελογενές στάδιο είναι η φάση ηρεμίας ή αδρανοποίησης. Είναι εκεί που αρχίζετε να χάνετε τα μαλλιά σας. Όσο περισσότερο και αν βρίσκεστε σε αυτό το στάδιο τόσο χαμηλότερες είναι οι πιθανότητες να πάρει τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν.

Οι περισσότερες θεραπείες ανάπτυξης μαλλιών θα δηλώνουν ότι τα καλύτερα αποτελέσματα προέρχονται από το αρχικό στάδιο της τριχόπτωσης. Έτσι, αν βρίσκεστε στο στάδιο του πετάλου, οι πιθανότητές σας είναι ότι το προϊόν θα λειτουργήσει.

Υπάρχει ένα προϊόν που λειτουργεί ακόμη και αν έχετε φαλάκρα για πάνω από 20 χρόνια. Ονομάζεται RK19 (TM). Είναι ένα μείγμα βιταμινών υψηλής δραστικότητας σε συνδυασμό με αντιφλεγμονώδες. Το RK19 (TM) προστατεύει τη ρίζα της τρίχας από το DHT του οργανισμού σας και εμποδίζει τη φλεγμονή του DHT να συμβεί στη ρίζα της τρίχας. Η φλεγμονή στη ρίζα είναι αυτό που κόβει τα θρεπτικά συστατικά του θυλακίου. Χωρίς τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά, το θυλάκιο δεν μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Μόλις τα θυλάκια σας αρχίσουν να παίρνουν τα σωστά θρεπτικά συστατικά θα αρχίσουν να αναπτύσσονται και πάλι.