Συμβουλές Για Υγιή Μαλλιά

1. ΚΟΥΡΕΨΤΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΘΕ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Η άκρη κάθε τρίχας είναι πιο αδύναμη από τη ρίζα, καθιστώντας την πιο ευάλωτη σε θραύση και διάσπαση των άκρων. Έχοντας τις συμβουλές κομμένες κάθε 6 εβδομάδες βοηθάει στη διατήρηση της κατάστασης των μαλλιών σας και του στυλ.

Γυναίκα που λούζετε2. ΛΟΥΣΤΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ

Τακτικά πλένετε τις τρίχες για τα μαλλιά σας από αιθέρια έλαια και τα αφήνετε να στεγνώνουν και εύθραυστα. Αν έχετε φυσικά λιπαρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε ένα ήπιο, ισορροπημένο με το pH σαμπουάν. Όταν πλένετε τα μαλλιά σας, μην τρίβετε το τριχωτό της κεφαλής, καθώς αυτό θα τονώσει τους αδένες πετρελαίου να παράγουν περισσότερο σμήγμα.

3. ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΑΠΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ

Η δράση του τρίβει τα μαλλιά σας με μια πετσέτα πραγματικά roughens την επιδερμίδα μαλλιά, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε frizzy, flyaway μαλλιά.

4. ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ 

Το σαμπουάν και το κοντίσιονερ που δεν ξεπλένονται καλά από τα μαλλιά είναι ο χειρότερος ένοχος για κακές ημέρες για τα μαλλιά. Αντισταθμίζει τα προϊόντα styling, αφήνει τα μαλλιά σας να φαίνονται μουντά, ασταθή και ανυπέρβλητα. Προσπαθήστε να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας για επιπλέον δυο λεπτά μετά το λούσιμο και το σπρέι.

Κατσαρά  μαλλιά5. ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ

Η υπερθέρμανση των μαλλιών σας καθιστά ευαίσθητη στη θραύση και τις λωρίδες λάμψης. Μια καλύτερη ιδέα είναι να στεγνώσει τα μαλλιά μέχρι το ξηρό του 80% και στη συνέχεια να το αφήσει να στεγνώσει, φυσικά.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε ένα μαλακτικό ή ένα προϊόν styling που προστατεύει τα μαλλιά σας από το στυλ του θερμότητας. Επίσης, κρατήστε το στεγνωτήρα μαλλιών σε απόσταση τουλάχιστον 30 εκατοστών μακριά από τα μαλλιά σας.

6. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Πολλοί άνθρωποι misdiagnose τους τύπους τρίχας και στη συνέχεια αγοράζουν τα λάθος προϊόντα τρίχας για το ύφος μαλλιών. Η χρήση του σωστού προϊόντος θα σας βοηθήσει να αναδημιουργήσετε αυτό το ειδικό στυλ σαλονιού. Επίσης θα σας προστατεύσουν από πιθανή τριχόπτωση.

7. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Οι καθημερινοί ρύποι προσκολλώνται στα μαλλιά και αφήνουν ένα λεπτό στρώμα από βρωμιά που μοιάζει και βαραίνει τα μαλλιά. Χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό σαμπουάν μία φορά την εβδομάδα, θα δώσει στα μαλλιά ένα νέο ξεκίνημα για τα υπολείμματα.

Περίεργα μαλλιά8. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΔΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Ας το παραδεχτούμε; δεν είμαστε όλοι όμορφα μοντέλα. Όλοι μας δεν μπορούμε να ξεφύγουμε με την τελευταία, πιο μοντέρνα, πιο μοντέρνα κόψιμο μαλλιών. Μπορεί να είναι ότι η κοπή μόδας μπορεί να σας δώσει μια χειρότερη εμφάνιση.

Όλα εξαρτώνται από το άτομο, την υφή τους, τον τρόπο ζωής τους, την ποιότητα των μαλλιών τους. Δραστικά κούρεμα χρειάζονται πολύ χρόνο για να μεγαλώσουν, οπότε βεβαιωθείτε ότι θέλετε να αναλάβετε τον κίνδυνο πριν καθίσετε στο char και αφήστε το κομμωτήριο σας να πάει στη δουλειά. Να είστε συγκεκριμένοι και να παίρνετε πολλές φωτογραφίες για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το βλέμμα που θέλετε. Είναι μια καλή ιδέα να πάρετε μαζί έναν αξιόπιστο φίλο για συμβουλές!