Βελτιωμένες Οι Τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Η πρόσφατη εξέλιξη των βελτιωμένων τεχνικών μεταμόσχευσης τρίχας διασφαλίζει ότι οι ασθενείς μπορούν τώρα να επωφεληθούν από χειρουργική χωρίς πόνο.

Σε αντίθεση με τις παλαιότερες τεχνικές που μπορεί να είναι επώδυνες και να προκαλέσουν δυσάρεστες ουλές, η τεχνική Woods της Follicular Relocation είναι ελάχιστα επεμβατική, ανώδυνη και οδηγεί σε αποκατάσταση μαλλιών που φαίνεται και αισθάνεται εντελώς φυσική.

Κάτω από αυτή την τεχνική οι γιατροί μεταμοσχεύουν μόνο τον θύλακα της τρίχας και όχι τον περίσσιο ιστό που είναι κοινός με άλλες τεχνικές μεταμόσχευσης. Αυτό σημαίνει ότι η περιοχή μεταμόσχευσης πρέπει μόνο να θρέψει τα βασικά ωοθυλάκια με αποτέλεσμα υψηλότερο ρυθμό πρόσληψης και χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης που προκαλείται από τοπικό σοκ.

Μεταμόσχευση ΜαλλιώνΟι δημιουργοί της τεχνικής την έχουν τελειοποιήσει στην Αυστραλία από το 1989, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 2000 διαδικασίες με υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι Drs Woods και Woods-Campbell έχουν κάνει την ανακάλυψη ότι οι μεταμοσχευμένες τρίχες σώματος μπορούν να μεγαλώσουν έως και τρεις φορές το μήκος τους και να αναλάβουν τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των τριχών του τριχωτού της κεφαλής. Αυτό σημαίνει ότι οι ασθενείς που έχουν υποστεί βλάβη ή έχουν εξαντλήσει περιοχές δωρητών μπορούν τώρα να επωφεληθούν από την τεχνική αυτή.

Τα καλά νέα για τους Αμερικανούς ασθενείς είναι ότι η τεχνική εισάγεται τώρα στις ΗΠΑ με μια εγκατάσταση κατάρτισης για γιατρούς που ιδρύθηκε στην UCLA.